4 zvieratkové hry

14,90
ks
Skladom

Zábavná prírodoveda

Hry sú v českom jazyku.

Leporelo 4 herných plánov s kockou a figúrkami
Stolné hry pre predškolákov a malých školákov, ktoré zábavnou cestou oboznamujú deti s domácimi, divokými aj exotickými zvieratami.
Všetky hry majú jednoduché pravidlá a všetko, čo potrebujete, je len figúrka pre každého hráča a kocka, ktoré sú súčasťou leporela. Hry sú vhodné pre deti od 3 rokov.
Autorka vymyslela vlastnú praktickú konštrukciu hier, ktorá je skladná a vhodná na cesty. Leporelo sa poskladá, tak ako práve potrebujete.
Leporelo je kašírované na kartóne silnom 2 mm a pri plnom rozložení má veľkosť 98 x 34 cm. Súčasťou balenia je vrecko s drevenou kockou a 4 figúrkami.
Tieto hry NIE sú vyrobené v Číne! Leporelo 4 spoločenských hier pre zábavné učenie ZVIERATIEK a rozvoj reči, s kockou a figúrkami pre deti od 3 rokov.

Sú to hry pre predškolákov a malých školákov, ktoré zábavnou formou oboznamujú deti s domácimi, divokými aj exotickými zvieratami. Pri ich hraní vzniká priestor pre vytváranie vlastných príbehov a vzájomné doberanie. Majú jednoduché intuitívne pravidlá a ich ťažisko je hlavne v témach hier, spoločné zábave a nenásilnom vzdelávania. Knižné leporelo vám veľmi dobre poslúži aj ako obrázková kniha na poznávanie zvieratiek. Originálne ilustrované herné plány sú doplnené hľadáčikom.

Utekaj Zajac, naháňajú ťa líšky! Jednoduchá, ale napínavá hra, kde sa do poslednej chvíle nevie, kto sa ako zajac dostane do cieľa. Jeden hráč začína ako zajac a ostatní sú líšky. Zajac sa potrebuje dostať k svojej rodine do zajačieho brlohu. Cestou ho ale ohrozujú líšky. Keď ho nejaká líška chytí, vymenia si úlohy (líška sa stane zajacom a ten zas líškou). Vyhráva ten zajac, ktorý sa ako prvý dostane do svojho brlohu. Pobehovanie po lese všetkým spestrujú veselé spiatočky a skratky.

Hra VESELÝ STATOK je klasika so zábavnými spiatočkami a skratkami pre najmenšie deti. Cieľom je dôjsť k strateným ovečkám na kopci. Cestou vás stretne kopa povinností, radostí i starostí spojených so životom na statku. Tak hurá na cestu a pozor nech nespadnete do hnoja!

RIADITEĽ ZOO je intuitívna hra s jednoduchými otázkami a zábavnými súbojmi s opicami, ktoré vám cestou stále berú kľúče od klietok. Cestu zrýchľujú alebo spomaľujú prenášacie políčka. Cieľom hry je, aby si deti rozšírili vedomosti o exotických zvieratách, tak im s otázkami pomáhajte.

PAPAGÁJE je hra, ktorej ťažisko môžete presúvať od veselého predvádzania zvierat a vecí až po zábavné trénovanie logopédie. Určite sa pobavíte pri predvádzaní vydesenej sliepky alebo koktavej vrany. Hru môžete používať ako pomocníka v logopédii, namiesto dramatického predvádzanie opakujte predpísanú logopedickú slabiku toľkokrát, koľko ste hodili kockou.

Všetky hry majú jednoduché pravidlá a všetko, čo potrebujete, je len figúrka pre každého hráča a kocka, ktoré sú súčasťou leporela. Vymyslela som vlastnú konštrukciu hier, ktorá je skladná a vhodná na cesty. Leporelo sa poskladá, tak ako práve potrebujete.
Leporelo je kašírované na kartóne silnom 2 mm a pri plnom rozložení má veľkosť 98 x 34 cm. Súčasťou balenia je vrecko s drevenou kockou a 4 figúrkami.
Naše hry NIE sú vyrobené v Číne!

Doporučené od 3 rokov, 2-4 hráči,  10-30 min

TESTOVANÉ NA DEŤOCH : )